Deze maand: SALE TIME én krijg -10% op nieuwe bestellingen met de code SUMMER10. - Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

Form & Refine A Line Storagebench 68 - White Oiled Oak

€697,00
Nabestelling
Levertijd: circa 4 - 8 weken. ***Iets niet gevonden op onze webshop? Je kan in onze winkel alles bestellen (in alle maten & kleuren) van onze merken. Kom naar onze showroom en vraag ons advies. Wij helpen graag!***

Beschrijving

A Line Storage Bench is een geüpdatete versie van de klassieke opbergbank - waar functionaliteit en strakke vorm samenkomen. Een solide en veelzijdige bank met iets kleinere afmetingen en minimalistische kenmerken. Het is praktisch met een groot opbergvak. Het deksel wordt opgetild met een klein leren handvat en wordt tijdens gebruik op zijn plaats gehouden door de constructie.

De lagere uitsnijding van de twee poten geeft het stuk een hoek om het een gevoel te geven opgetild te worden, waardoor het algehele ontwerp solide en robuust is, maar ook stijlvol. Een veelzijdige bank als een op zichzelf staand item in een gang, slaapkamer of een andere zithoek - om praktische ruimtes in huis te verfraaien en om plezier van gebruik en opbergen te garanderen.

Te bekijken in de tillborg showroom in Brasschaat.

Specificaties

Afmetingen 68 x 35 x 45 cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen