Krijg een GRATIS Avolt Square 1 USB bij aankoop vanaf 450 euro met de code "FREE-AVOLT" – Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België) – Ontdek hier onze huidige kortingsacties :-)

Go to account settings

Slideshow Items

48% off

Moebe Ceramic pendant white set + customized ceiling canopy - SHOWROOM MODEL

€495,00 €950,00
Op voorraad (1)
Levertijd: 4-5 werkdagen, indien niet voorradig levertijd circa 2 - 4 weken

Beschrijving

Prachtige minimalistische hanglamp van het Deense merk Moebe. De ceramic Pendant wordt met de hand gemaakt in Portugal van mat, geglazuurd keramiek. Met de hanglamp kun je direct of schuin verlichten. De kap, die aan de basis rond is, is aan de bovenkant rechthoekig en zit vrij aan het snoer. Hierdoor kan je de kap naar links of rechts bewegen waardoor de lamp er anders gaat uitzien. 

De set bestaat uit : 

- 1x Ceramic Pendant Wide White 

- 2x Ceramic Pendant Wide Narrow 

- 3x Tala Porcelain LED 6W E27 

- 1x Custumised power coated metal ceiling RAL 9016 --> hierdoor kan je met 1 lichtpunt toch de 3         lampen ophangen aan het plafond. Dankzij deze plafondplaat ziet de ophanging er mooier en strakker uit. Het is ook technisch handiger (geen verschillende plafondkapjes en slordige kabels). Op laat gemaakt door een lokaal ambachtsbedrijf. 

Alle sale items moeten afgehaald worden. Contacteer ons voor meer info. 

Solden kunnen niet geruild worden. 

Showroom model met lichte sporen van gebruik. 

Maximum plafondhoogte die wij aanraden voor de voorziene kabel is 280cm --> dan hangt de lamp op de juiste hoogte boven je tafel :-) 

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen