Tillborg_c_The Fresh Light_086.jpg
 

A STORY OF OBJECTS

tillborg is een objectstore met meubels, verlichting en accessoires. Wij bieden items aan die niet alleen je woning, maar ook je leven een tikkeltje mooier maken. Onze zorgvuldig uitgekozen objecten hebben stuk voor stuk een verhaal. Ons doel? Samen met jou het verhaal van je woning bepalen door een persoonlijk en uniek interieur te creëren. In onze interieurwinkel in Brasschaat kan je terecht als je op zoek bent naar meubels en decoratie, maar ook voor accessoires zoals geurkaarsen, muziekboxen en designhorloges. Ons enthousiaste en gepassioneerde team - bestaande uit Michaël Van Tilburg, Eva Van Tilburg & Anne-Catherine Gerets - staat klaar om jou persoonlijk interieuradvies te geven. Naast de vaste indoorcollectie kan je ook enkele outdoormerken ontdekken op onze twee zonnige terrassen. De winkel telt drie verdiepingen in totaal en zal je steeds blijven verrassen bij elk bezoek.

Mogen we jou binnenkort in onze winkel verwelkomen?

 

TEAM TILLBORG

Tillborg_c_The Fresh Light_113.jpg

Michaël Van Tilburg

  • gepassioneerd meubelkenner die zijn materiaalkennis graag deelt tijdens een persoonlijke afspraak

  • houdt van een rustgevende en tijdloze woonstijl

  • lievelingsstuk in de winkel: de Cover chair van Muuto

Tillborg_c_The Fresh Light_103.jpg

Eva Van Tilburg

  • creatieve duizendpoot met oog voor detail

  • houdt van een eclectische mix van kleur en Scandinavisch design

  • lievelingsstuk in de winkel: de Haze vitrinekast van Ferm Living

Tillborg_c_The Fresh Light_115.jpg

Anne-Catherine Gerets

  • interieurstyliste met een natuurlijke feeling voor sfeer

  • houdt van warme, karaktervolle en authentieke interieurs

  • lievelingsstuk in de winkel: de Dunbar sofa van FEST

 

de naam tillborg

1. Het is de Scandinavische variant van Van Tilburg, de achternaam van co-oprichters Michaël en Eva Van Tilburg. Omdat Michaël, Eva & Anne-Catherine alledrie houden van de Scandinavische interieur- en levensstijl besloten ze deze lijn door te trekken in de naam van hun zaak.

2. tillborg lijkt op het woord tillbehör, een Zweedse term die accessoires betekent. Bij tillborg in Brasschaat vind je naast meubels en verlichting een heel spectrum aan decoratie en accessoires. Deze objecten geven je woning de finishing touch die het verschil maakt.

3. Het achtervoegsel -borg in tillborg betekent niet alleen ‘burcht', maar ook ‘stad’ en zelfs ‘woonplaats’. Gezellige woningen, leefruimtes en interieurs creëren is waar het bij tillborg - A STORY OF OBJECTS om draait.