Deze maand: SALE TIME én krijg -10% op nieuwe bestellingen met de code SUMMER10. - Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

HAY 13EIGHTY Chair

€285,00
Nabestelling
Levertijd: circa 4 - 8 weken. ***Iets niet gevonden op onze webshop? Je kan in onze winkel alles bestellen (in alle maten & kleuren) van onze merken. Kom naar onze showroom en vraag ons advies. Wij helpen graag!***

Beschrijving

HAY's 13Eighty stoel, ontworpen door de Nederlandse ontwerpers Scholten & Baijings, is toepasselijk genoemd naar het aantal kleine gaatjes in de gegoten polypropyleen schaal. Deze perforaties creëren een karakteristieke esthetiek, waarbij transparantie en een spel van licht en schaduw bijdragen aan de expressie van de stoel, terwijl de variaties in de grootte van de gaten een gevoel van beweging geven aan het visuele uiterlijk. Ze hebben ook een functioneel gebruik bij het afvoeren van regenwater wanneer de stoelen buiten worden gebruikt. Verkrijgbaar met of zonder armleuningen in een stapelbaar ontwerp met stalen poten met een weerbestendige coating om hem geschikt te maken voor buitengebruik.

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen