Deze maand -10% op alle outdoor & Sits bestellingen in onze winkel! – Gratis verzending bij orders vanaf €75 (België). – Ontdek hier de kortingsacties van deze maand :-)

Go to account settings

Campaigns

Deze campagnes zijn geldig online en/of in onze winkel. Niet alle kleuren of configuraties staan op onze webshop, dus bezoek zeker onze showroom om alle kleur- en materiaalopties te zien. Vraag ons gerust om advies!

CURRENT CAMPAIGNS: 

1.   01.06.23 - 30.06.23: 10% korting op alle outdoormeubels. Enkel in de winkel.

2.   01.06.23 - 30.06.23: 10% korting op alle Sits sofa's. Enkel in de winkel.

3.   Krijg een gratis exemplaar van Into Interieur bij elke aankoop vanaf 150 euro. Voeg het boek toe aan je mandje en gebruik de code: GRATISBOEK

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

1.   tillborg  —   10% korting op outdoormeubels

Omdat onze lente actie tijdens de maand mei een groot succes was, hebben we besloten deze te verlengen. Daarom krijg je ook heel de maand juni 10% korting op al je outdoorbestellingen!!! :-) 

*Geldig op: outdoormeubels. Acties niet cumuleerbaar. Niet geldig op STUDIO HENK. Enkel in de showroom, niet op de webshop.

 

2.   tillborg  —   10% korting op Sits sofa's 

We willen jullie ook graag ons nieuwe sofamerk voorstellen: Sits. Deze mooie en kwalitatieve sofa's zijn de moeite waard om te ontdekken. Ze zitten niet alleen comfortabel, maar hebben ook nog eens een super prijs-kwaliteitsverhouding. Ontdek in onze winkel de Edda & Liam sofa en krijg 10% korting tijdens deze introductiemaand! :-) 

*Geldig op: Sits sofa's. Enkel in de showroom, niet op de webshop.

 

3. Krijg een gratis exemplaar van Into Interieur bij elke aankoop vanaf 150 euro. Code: GRATISBOEK

Voeg het boek toe aan je mandje en gebruik de code GRATISBOEK. Geen probleem als je de code niet gebruikt, dan voegen wij het boek gewoon aan je bestelling toe :-)

 

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen