10% korting op alle outdoorbestellingen (mei) - Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Over ons

WE DESIGN YOUR INTERIOR

tillborg is een objectstore met meubels, verlichting en accessoires. Wij bieden items aan die niet alleen je woning, maar ook je leven een tikkeltje mooier maken. Onze zorgvuldig uitgekozen objecten hebben stuk voor stuk een verhaal. Ons doel? Samen met jou het verhaal van je woning bepalen door een persoonlijk en uniek interieur te creëren.

Op onze webshop en in onze interieurwinkel in Brasschaat kan je terecht als je op zoek bent naar zetels en stoelen, maar ook voor accessoires zoals verlichting, tapijten en spiegels. Elke dag voegen wij nieuwe artikels toe aan de webshop, maar het kan zijn dat bepaalde producten (nog) niet op de webshop staan. Dat betekent echter niet dat ze niet leverbaar zijn. Stuur ons een mail met een omschrijving van wat je zoekt en dan helpen we je zo verder!
 
Wil je de volledige tillborg-belevenis ervaren? Kom dan naar onze winkel in Brasschaat. Ons enthousiaste en gepassioneerde team - bestaande uit Anne-Catherine Gerets, Michaël Van Tilburg & Trixie Peeters - staat klaar om jou persoonlijk interieuradvies te geven, zowel in de winkel als online (via mail of Skype). Naast de vaste indoorcollectie kan je ook enkele outdoormerken ontdekken, zowel op onze webshop als op onze twee zonnige terrassen in de winkel. De winkel telt drie verdiepingen in totaal en zal je steeds blijven verrassen bij elk bezoek.
 
Geniet van het shoppen!

team tillborg, 
Anne-Catherine, Michaël & Trixie
 
 
 

HOME & PROJECT

Wens je graag onze hulp in te schakelen voor de inrichting van je woning? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een persoonlijk interieuradvies waarbij we jou helpen met meubels, verlichting en decoratie in de juiste kleuren, materialen en afwerkingen. Heb je specifieke vragen of ben je op zoek naar extra sfeer in huis? Hiervoor kun je bij ons terecht via onze interieuradviesformules. Mail ons voor meer info.

Advies nodig voor je praktijk of kantoor? We werken graag een office- of kantoorconcept op maat uit voor jou. Of heb je een grote zakelijke bestelling? Wij helpen je hiermee heel graag verder! Neem contact met ons op en dan plannen we een afspraak in om dit te bespreken. 

We werken ook graag samen met architecten, interieurarchitecten en interieurontwerpers. Laat ons weten welke producten je zoekt en dan bezorgen we jou een offerte.

Wil je graag iets bestellen op factuur? Dat is zeker mogelijk! Als je hier bestelt via de webshop kan je bij het afrekenen al je professionele gegevens invullen en dan krijg je automatisch je factuur. Ook voor je aankopen in onze winkel kan je een factuur krijgen. 

 

DE NAAM TILLBORG

1. Het is de Scandinavische variant van Van Tilburg, de achternaam van co-oprichter Michaël Van Tilburg. Omdat oprichters Anne-Catherine & Michaël allebei houden van de Scandinavische interieur- en levensstijl besloten ze deze lijn door te trekken in de naam van hun zaak.

2. tillborg lijkt op het woord tillbehör, een Zweedse term die accessoires betekent. Bij tillborg in Brasschaat vind je naast meubels en verlichting een heel spectrum aan decoratie en accessoires. Deze objecten geven je woning de finishing touch die het verschil maakt.

3. Het achtervoegsel -borg in tillborg betekent niet alleen ‘burcht', maar ook ‘stad’ en zelfs ‘woonplaats’. Gezellige woningen, leefruimtes en interieurs creëren is waar het bij tillborg - A STORY OF OBJECTS om draait.

 

Fotografie: Irmy Photography

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen