10% korting op alle outdoorbestellingen (mei) - Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Disclaimer

Website: www.tillborg.be en alle onderliggende pagina’s

Gebruiker: bezoekers van de website

Bedrijf: tillborg (BOEST BV) is de bevoegde uitgever van de webpagina

 

Het onderstaande is van toepassing op onze website. Door de website te gebruiken stem je in met deze disclaimer:

tillborg (BOEST BV) werkt de inhoud van de website regelmatig bij en actualiseert de website regelmatig. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze website onvolledig of verouderd is.

tillborg (BOEST BV) geeft op geen enkele wijze garantie over de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt geraadpleegd.

tillborg (BOEST BV) biedt geen garantie over de veiligheid van onze website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van onze website.

tillborg (BOEST BV) is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waar naar verwezen wordt.

tillborg (BOEST BV) verschaft informatie op haar website, zonder enkele garantie of waarborg. Aan de informatie op de website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleent. De lay-out van deze website en alle daarop gepubliceerde teksten en afbeeldingen zijn beschermd door het auteursrecht. Het gebruik in welke vorm dan ook, met name het kopiëren van de inhoud in online diensten, is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming niet toegestaan. De afbeeldingen zijn afkomstig van de vermelde leveranciers, merken en designers. 

tillborg (BOEST BV) kan niet aansprakelijk worden gesteld welke schade dan ook gelden door het gebruik van de informatie op onze website.

tillborg (BOEST BV) zal de website naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen. tillborg (BOEST BV) kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van wijzigingen of beëindiging op of van haar website.

De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op onze website.

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen