Deze maand: SALE TIME én krijg -10% op nieuwe bestellingen met de code SUMMER10. - Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

HAY Arcs Trolley Low

€285,00
Nabestelling
Levertijd: circa 4 - 8 weken. ***Iets niet gevonden op onze webshop? Je kan in onze winkel alles bestellen (in alle maten & kleuren) van onze merken. Kom naar onze showroom en vraag ons advies. Wij helpen graag!***

Beschrijving

Arcs Trolley, ontworpen door het Belgische duo Muller Van Severen, is een functionele en decoratieve trolley omhuld door een uniforme ketting van verticale bogen. Een klein meubelstuk met een sterke aanwezigheid, de trolley combineert industriële technieken met poëtische lijnen om een ​​onderscheidende en sculpturale expressie te creëren. Het elegante, geschulpte frame ondersteunt twee of drie niveaus, met slanke poten die op zwenkwielen zijn gemonteerd voor gemakkelijk manoeuvreren. De trolley is gemaakt van gepoedercoat staal in verschillende kleuropties en is geschikt voor de meeste kamers en toepassingen in huis, van het tentoonstellen en opbergen van spullen in de woonkamer tot extra planken in de keuken of als nachtkastje.

Te bekijken in onze showroom in Brasschaat.

Specificaties

Afmetingen H53.5 x W44 x L63 cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen