Gratis salontafel bij aankoop vanaf 1000 euro (STUDIO HENK) - Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings
15 Sep 2023

Digitale cadeaubon

Digitale cadeaubon

Het is de dag voor de verjaardag van een vriend of vriendin en je bent vergeten om een cadeautje te kopen. Terwijl je lichtelijk in paniek raakt, probeer je een cadeau-idee te bedenken en je te herinneren wat je vriend of vriendin ook al weer graag doet en waar hij of zij graag shopt. Wat ga je dan kopen? Grote kans dat het een cadeaubon wordt. :-D

De meesten van ons herkennen deze last minute reactie en hebben zo'n situatie ook al eens meegemaakt. Daarom zijn onze digitale cadeaubonnen een populaire en praktische oplossing: ze zijn veel persoonlijker dan cash geld en maken het kopen van een cadeautje makkelijk.

 

De digitale cadeaubon van tillborg kan je zowel online als in onze winkel gebruiken. Kies de waarde voor de e-gift voucher. De voucher wordt rechtstreeks naar de mailbox van de ontvanger gestuurd.

 

Let op: Er wordt geen fysieke bon verzonden, wel een bon via mail.

Tip: Wil je de bon toch persoonlijker maken? Stuur de bon dan naar je eigen e-mailadres, print hem en steek hem in een mooie envelop met een kaartje erbij. :-)

 

Koop hier je digitale cadeaubon

 

Recente artikelen

 1. Stocksale 13 & 14 april 2024

  Stocksale 13 & 14 april 2024

 2. tillborg Holiday Gift Guide 2023

  tillborg Holiday Gift Guide 2023

 3. Kelly Wearstler X SERAX

  Kelly Wearstler X SERAX

 4. Stocksale 7 & 8 oktober 2023

  Stocksale 7 & 8 oktober 2023

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen