Krijg een GRATIS Avolt Square 1 USB bij aankoop vanaf 450 euro met de code "FREE-AVOLT" – Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België) – Ontdek hier onze huidige kortingsacties :-)

Go to account settings
04 Jul 2023

Frama cph

Frama cph

Wist je dat je tillborg Brasschaat officiële verdeler van FRAMA is? 

 

FRAMA is een multidisciplinair designmerk uit Kopenhagen dat lifestyle-objecten creëert om bewust leven aan te moedigen. Met de nadruk op natuurlijke materialen, eenvoudige geometrieën en compromisloze kwaliteit, verbindt FRAMA's werk het fantasierijke met het praktische, wat resulteert in een unieke warme en eerlijke esthetiek.

 

 
Het FRAMA Shelf Library-systeem is een modulaire opbergoplossing die is ontworpen om in elke ruimte te passen. Gemaakt van duurzame en aloude materialen, creëer je jouw eigen Shelf Library voor keuken, badkamer, studeerkamer of kledingkast.
 

De Adam Stool van FRAMA Cph staat voor klassiek industrieel design. Hij combineert solide materialen zoals staal, hout en leer voor een hoge functionaliteit. Dit stoere ontwerp coördineert naadloos met zowel klassieke als eigentijdse interieurs - de perfecte aanvulling op je bar of sta-bureau.

 

Bekijk hier een selectie van FRAMA meubels, verlichting en decoratie die je op onze webshop kan vinden. Bezoek onze winkel voor meer informatie. Wij helpen je graag met persoonlijk advies. 

Recente artikelen

 1. We Are Hiring - Meubelbezorger

  We Are Hiring - Meubelbezorger

 2. Stocksale 13 & 14 april 2024

  Stocksale 13 & 14 april 2024

 3. tillborg Holiday Gift Guide 2023

  tillborg Holiday Gift Guide 2023

 4. Kelly Wearstler X SERAX

  Kelly Wearstler X SERAX

 5. Digitale cadeaubon

  Digitale cadeaubon

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen