Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – 10% korting op alle outdoorbestellingen (april). - Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings
22 Sep 2023

Kelly Wearstler X SERAX

Kelly Wearstler X SERAX

Serax x Kelly Wearstler – Dune & Zuma


tillborg is één van de exclusieve verdelers van de Kelly Wearstler collectie voor Serax. De Dune en Zuma tableware is vanaf nu te ontdekken in onze winkel in Brasschaat.

 

Dune - Collectie

Het Dune servies van de Amerikaanse top interior designer Kelly Wearstler is een verfijnde knipoog naar autentiek aardewerk. Door met twee afwerkingen te spelen - mat en hoogglans – komen de sculpturale vormen van de porseleinen borden en schalen nog beter tot hun recht. De uitgelijnde details binnen de vorm zelf zorgen voor opvallende volumes en harmonieuze composities. Verkrijgbaar in 3 aardse tonen porselein, in de massa gekleurd: alabaster, clay en slate.

 

Zuma - Collectie

Voor het porseleinen Zuma servies is Kelly Wearstler vertrokken van een digitaal grafisch patroon geïnspireerd op Bauhausprincipes. Elk patroon wordt met een stempel aangebracht om een handgeschilderd gevoel over te brengen. Daarna pas wordt het glazuur aangebracht. De patronen variëren door het hele assortiment en de verschillende vormen en kleuren - wit, donkergrijs en accentkleur zacht oranje - laten zich gemakkelijk combineren.

 

De twee collecties zijn vanaf nu te ontdekken in onze winkel in Brasschaat. Binnenkort ook te koop op de webshop.

Binnenkort ook te koop: La mère, ottolenghi,…

 

Recente artikelen

  1. Stocksale 13 & 14 april 2024

    Stocksale 13 & 14 april 2024

  2. tillborg Holiday Gift Guide 2023

    tillborg Holiday Gift Guide 2023

  3. Digitale cadeaubon

    Digitale cadeaubon

  4. Stocksale 7 & 8 oktober 2023

    Stocksale 7 & 8 oktober 2023

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen