! WEBSHOP GESLOTEN 21/07 - 29/07 ! - Deze maand: SALE TIME én krijg -10% op nieuwe bestellingen met de code SUMMER10. - Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

Kähler Character The Dreamer H21,5 unglazed

€90,00
Op voorraad (1)
Levertijd: 4-5 werkdagen, indien niet voorradig levertijd circa 4 - 8 weken. ***Iets niet gevonden op onze webshop? Je kan in onze winkel alles bestellen (in alle maten & kleuren) van onze merken. Kom naar onze showroom en vraag ons advies. Wij helpen graag!***

Beschrijving

Geef iemand een heel persoonlijk cadeau of creëer je eigen geheel eigen interieur met een van deze prachtige figuren uit de Character serie. Dit beeldje, The Dreamer, vertelt ons om te durven dromen en je dromen om te zetten in werkelijkheid. Het beeldje is ongeglazuurd, organisch en ongepolijst, en zijn eenvoudige, ongecompliceerde uiterlijk maakt het een perfect cadeau voor een middelbare schooldiploma, vormsel of een andere belangrijke speciale gelegenheid, wanneer er spannende ervaringen in het verschiet liggen. The Dreamer is een van de vijf beeldjes in de Character-reeks, gemaakt door de beeldhouwer Malene Bjelke in samenwerking met Kähler. Wij raden aan om viltjes onder je producten te leggen om krassen te voorkomen. Vooral als ze op een delicaat oppervlak worden geplaatst.

Specificaties

Afmetingen 21.50 x 7 x 9.50 cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen