! WEBSHOP GESLOTEN 21/07 - 29/07 ! - Deze maand: SALE TIME én krijg -10% op nieuwe bestellingen met de code SUMMER10. - Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

&Tradition Little Petra VB1 - Hallingdal 130/Walnut

€3.160,00
Nabestelling
Levertijd: circa 8 - 12 weken. ***Iets niet gevonden op onze webshop? Je kan in onze winkel alles bestellen (in alle maten & kleuren) van onze merken. Kom naar onze showroom en vraag ons advies. Wij helpen graag!***

Beschrijving

Oorspronkelijk geïntroduceerd in 1938, won Little Petra onmiddellijk lof op de Copenhagen Cabinetmakers Guild Exhibition en won vervolgens prijzen op tentoonstellingen in New York en Berlijn. Het is een van de weinige ontwerpen van architect Viggo Boesen, die in de jaren dertig in verband werd gebracht met de kenmerkende ontwerpesthetiek van Denemarken, de zogenaamde funkis-stijl. Little Petra is verrassend klein en past in allerlei soorten ruimtes, interieurs en omgevingen. Laag bij de grond, open en omarmend, belichaamt het de essentie van een fauteuil, waardoor allerlei zitposities mogelijk zijn in elke denkbare gezellige omgeving.

Te bezichtigen in de tillborg showroom in Brasschaat. 

Specificaties

Afmetingen H75 x D83 x L81 cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen