10% korting op alle outdoorbestellingen (mei) - Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

Toon De Somer Ton Sur Tooon TST Table small cement 177x132cm Cement Base

€4.235,00
Nabestelling
Levertijd: circa 8 - 12 weken

Beschrijving

De Ton Sur TOOON. is een bijzondere tafel van de hand van Mathias De Ferm en Toon De Somer. Als blad werd er gekozen voor een natuurlijke organische vorm. De inspiratie werd gevonden in de vorm van een kei. Het fijne aan deze vorm is dat het zeer aangenaam zitten is. Aan de kleine Ton sur TOOON. Table kan je zelfs met 8 personen zitten (rekening houdend met een maximumbreedte van een stoel van 60cm) wat je nooit kan bereiken met een ronde tafel van dezelfde grootte. De stijve blokplaten worden afgewerkt met hun unieke cementtechniek. De Ton sur TOOON. Table Collectie is te verkrijgen voor 6 tot 8 personen of voor 8 tot 12 personen.

De TST Table ook grotendeels vlek- en krasvrij. Dat is te danken aan het cementeringsproces, dat met de hand en in het eigen Belgische atelier van Toon De Somer wordt uitgevoerd. Drie-lagig gecementeerd én afgewerkt met meerdere lagen PU-coating.

NIEUW: Je kan de tafels helemaal aanpassen naar jouw wensen. De vorm en maat kan gecustomised worden en je kan kiezen uit 214 kleuren. (Meerprijs op aanvraag)

Te bekijken in de tillborg showroom in Brasschaat.

Specificaties

Afmetingen 177x132 cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen