Gratis salontafel bij aankoop vanaf 1000 euro (STUDIO HENK) - Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

HAY Crate Loungestoel

€305,00
Nabestelling
Levertijd: circa 4 - 8 weken. ***Iets niet gevonden op onze webshop? Je kan in onze winkel alles bestellen (in alle maten & kleuren) van onze merken. Kom naar onze showroom en vraag ons advies. Wij helpen graag!***

Beschrijving

Oorspronkelijk ontworpen om gebruik te maken van overtollige houten transportkratten door de Nederlandse architect en ontwerper Gerrit Rietveld in 1934, is de Crate Collection opnieuw gelanceerd in een samenwerking met Rietveld Originals x HAY. Gemaakt met respect voor het oorspronkelijke ontwerp, deelt de Crate Lounge Chair dezelfde precies uitgebalanceerde proporties en transparante constructie om de productiekosten te minimaliseren en het montageproces te optimaliseren. Met lage proporties met een licht hellende rugleuning en zitting met ondersteunende armleuningen, weerspiegelt de eenvoud en het ruimtelijke ontwerp van de stoel de architecturale stijl van de ontwerper - functionaliteit en comfort biedend zonder ruimte in te nemen.

Te bezichtigen in onze showroom (van circa februari/maart tot en met augustus; bel ons voor meer info)

Specificaties

Afmetingen 77 x 58 x 64,5 cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen