! WEBSHOP GESLOTEN 21/07 - 29/07 ! - Deze maand: SALE TIME én krijg -10% op nieuwe bestellingen met de code SUMMER10. - Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

Muuto Fiber Side Chair Wood

€365,00
Nabestelling
Levertijd: circa 4 - 8 weken. ***Iets niet gevonden op onze webshop? Je kan in onze winkel alles bestellen (in alle maten & kleuren) van onze merken. Kom naar onze showroom en vraag ons advies. Wij helpen graag!***

Beschrijving

De Fiber Side Chair brengt een nieuw perspectief op de iconische schaalstoel door zijn innovatieve composiet van kunststof en houtvezels. Niet-gestoffeerde varianten van de Fiber Side Chair zijn gemaakt van een combinatie van gerecycled plastic (min. 80% is gerecycled) en FSC™ (FSC-C028824) gecertificeerde houtvezels. De houtvezels gaan op in het oppervlak voor een matte afwerking en voegen een zachte, uitnodigende toets toe. De Fiber Side Chair is ontworpen met vriendelijke, omarmende rondingen die de gebruiker veel comfort bieden terwijl ze weinig ruimte innemen in de kamer. De Fibre Series zonder bekleding is EU Ecolabel gecertificeerd. Door de EU Ecolabel-certificering te dragen, heeft het product gegarandeerd een verminderde impact op het milieu gedurende de totale levenscyclus van het product, van grondstof tot verwijdering.

Te bekijken in de tillborg showroom in Brasschaat.

Specificaties

Afmetingen 77 x 49,5 x 53 cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen