Deze maand: SALE TIME én krijg -10% op nieuwe bestellingen met de code SUMMER10. - Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

OBJEKTE UNSERER TAGE Friedrich 21 Mirror

€699,00
Nabestelling
Levertijd: circa 4 - 8 weken. ***Iets niet gevonden op onze webshop? Je kan in onze winkel alles bestellen (in alle maten & kleuren) van onze merken. Kom naar onze showroom en vraag ons advies. Wij helpen graag!***

Beschrijving

De FRIEDRICH spiegel is sinds de oprichting van OUT een centraal object in de collectie. Teruggebracht tot een fijne lijn in profiel, ontvouwt de FRIEDRICH zijn volledige expressiviteit in het oppervlak. De renaissance van de ronde boog in de architectuur van begin jaren 2020 kenmerkt het silhouet van de FRIEDRICH 21. De normen van functionaliteit en esthetiek worden ook in de 2021-versie compromisloos gehandhaafd. De harmonieuze verhoudingen van spiegelglas en gelakt essenhout creëren een totaalbeeld dat, afhankelijk van de kleurkeuze, stijlvol in het interieur past of de ruimte verrijkt met een opvallende aanwezigheid.

Specificaties

Afmetingen 60 x 185 x 3 cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen