Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – 10% korting op alle outdoorbestellingen (april). - Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

Into Interieur boek

€24,99
Op voorraad (42)
Levertijd: 4-5 werkdagen, indien niet voorradig levertijd circa 2 - 4 weken

Beschrijving

Inspireren, organiseren, decoreren

In 2017 verscheen het eerste boek van Anne-Catherine Gerets. Met veel enthousiasme en vooral een dito passie voor interieur schreef ze haar eerste boek ‘Insta Interieur’ dat ook in het Duits vertaald werd. Intussen is er veel veranderd, wat zich ook weerspiegelt in haar stijl die volwassener is geworden en zich focust op een warmer kleurgebruik. Ook de vragen die ze dagelijks krijgt over wonen en inrichten zijn van een andere orde dan twee jaar geleden.

Hoog tijd dus voor een nieuw boek naar hetzelfde concept. Anne-Catherine geeft je haalbare renovatietips, biedt budgetvriendelijke maar duurzame suggesties voor je inrichting en laat je opnieuw binnenkijken bij woningen die haar inspireren. Ze leert ons interieurstijlen onderscheiden, kleurenpaletten analyseren en moodboards opstellen. En ook opruimen en organiseren. Waar ze zich in haar eerste boek meer richtte op de starter, gaan we nu een stap verder, maar zeker zonder in te boeten aan haar typerende eigenzinnigheid.

Wil je dit boek graag gesigneerd? Laat het ons weten bij 'opmerkingen' bij de checkout. 

Specificaties

Afmetingen 19 x 24 cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen