Deze maand: SALE TIME én krijg -10% op nieuwe bestellingen met de code SUMMER10. - Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

25% off

Louis Poulsen NJP Mini

€397,00 €530,00
Op voorraad (2)
Levertijd: 4-5 werkdagen, indien niet voorradig levertijd circa 2 - 4 weken. ***Iets niet gevonden op onze webshop? Je kan in onze winkel alles bestellen (in alle maten & kleuren) van onze merken. Kom naar onze showroom en vraag ons advies. Wij helpen graag!***

Beschrijving

De armatuur zorgt voor een zacht diffuus, naar beneden gericht licht dat schitteringsvrij is. Het licht komt geleidelijk op een vast niveau wanneer het wordt ingeschakeld en vervaagt wanneer het wordt uitgeschakeld. Het heeft een timerfunctie om het licht automatisch uit te schakelen na vier of acht uur. De armatuur biedt een brede lichtspreiding voor zijn relatief kleine formaat en de wit geschilderde binnenzijde van het scherm helpt het licht op een comfortabele manier te reflecteren. Met de traploze dimmer kan het licht worden aangepast op een geschikt niveau tussen 15 en 100%. De arm heeft een stationaire hoek van 15° en kan 342° rond de basis draaien, terwijl de kop kan kantelen en roteren om de lichtspreiding te richten.

STOCKITEM.

Solden kunnen niet geruild worden.

Specificaties

Afmetingen H41,5 cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen