! WEBSHOP GESLOTEN 21/07 - 29/07 ! - Deze maand: SALE TIME én krijg -10% op nieuwe bestellingen met de code SUMMER10. - Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

Serax POT SEVENTIES GRIJZE BETON

€76,50
Op voorraad (1)
Levertijd: 4-5 werkdagen, indien niet voorradig levertijd circa 4 - 8 weken. ***Iets niet gevonden op onze webshop? Je kan in onze winkel alles bestellen (in alle maten & kleuren) van onze merken. Kom naar onze showroom en vraag ons advies. Wij helpen graag!***

Beschrijving

Net als haar kunstwerken vertonen de betonnen Seventies-potten een reliëf met ronde vormen bovenop uiterst strakke vierkanten. In tegenstelling tot haar meer organische ontwerpen zijn de verhoudingen hier haast wiskundig berekend. Het beton is robuust, koel en puur en de vormen rationeel. De ronde vormen zorgen dan weer voor een zachte touch. Gecombineerd doen ze denken aan de patronen uit de jaren zeventig, maar dan in de typische stijl van Marie Michielssen. OPGELET De potten zijn bedoeld als sierpot en hebben geen opening onderaan voor afwatering. Daarom raden we aan om niet rechtstreeks in de pot te planten maar de plant in een plastiek pot + schoteltje te plaatsen of een plastieken zak aan de binnenzijde te gebruiken. Als de plant rechtstreeks in de pot wordt geplant, kunnen er barstjes ontstaan.

Dit artikel is voor binnen- en beschut buitengebruik.

Dit product kan helaas niet standaard verzonden worden vanwege het hoge risico op schade.

Specificaties

Afmetingen L 22 x W 22 x H 20 cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen