Deze maand: SALE TIME én krijg -10% op nieuwe bestellingen met de code SUMMER10. - Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

Audo Copenhagen Rail Desk, Black Steel, Dark Stained Oak

€445,00
Nabestelling
Levertijd: circa 4 - 8 weken. ***Iets niet gevonden op onze webshop? Je kan in onze winkel alles bestellen (in alle maten & kleuren) van onze merken. Kom naar onze showroom en vraag ons advies. Wij helpen graag!***

Beschrijving

AUDO's Rail desk, ontworpen door Keiji Ashizawa, is een multifunctioneel stuk dat zich aanpast aan verschillende functies. Geïnspireerd door het rijk van de architectuur en de achtergrond van de ontwerper in staalbewerking, is het Rail-bureau een praktische keuze wanneer het wordt gebruikt als bureau, aanrecht of plank voor het opbergen van boeken. Of het nu in de slaapkamer, woonkamer of studeerkamer wordt geplaatst, AUDO's Rail-bureau kan op elke gewenste hoogte worden opgehangen. Het minimale uiterlijk van de stalen beugel wordt afgewisseld met het natuurlijke gevoel van het houten platform, wat resulteert in een mooi contrast.

Verkrijgbaar in 2 soorten hout.

Te bezichtigen in de tillborg showroom in Brasschaat.

Specificaties

Afmetingen 92 x 45 cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen