Deze maand: SALE TIME én krijg -10% op nieuwe bestellingen met de code SUMMER10. - Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

Valerie Objects Re Circles Set of 3

€143,00
Op voorraad (7)
Levertijd: 4-5 werkdagen, indien niet voorradig levertijd circa 4 - 8 weken. ***Iets niet gevonden op onze webshop? Je kan in onze winkel alles bestellen (in alle maten & kleuren) van onze merken. Kom naar onze showroom en vraag ons advies. Wij helpen graag!***

Beschrijving

Polyethyleen is een prachtige, zachte kunststof in levendige kleuren die het kenmerkende materiaal van Muller Van Severen is geworden. Het kan gebruikt worden als snijplank of onderzetters (niet hittebestendig). De 3 polyethyleen cirkels hebben een temperatuurbeperking van max. 70° Celsius.

Dit product wordt gemaakt uit de resten van de productie, dus door de beperkte en wisselende voorraad materiaal blijven de dikte en de kleuren van de drie cirkels een verrassing tot bij het openen van de verpakking. Dit product is hierdoor ook limited edition.

Het materiaal van de heruitgave vertoont al het patina van een materiaal dat geleefd heeft, wat kenmerkend is voor de zachte textuur van PE. Dat is uiteindelijk de uitstraling die de ontwerpers voor ogen hadden toen zij dit materiaal kozen voor hun ontwerp. 

Ontwerpersduo: Muller Van Severen 

Ben je op zoek naar een specifieke kleur? Stuur ons gerust een mailtje of bel ons.

Specificaties

Afmetingen Ø 21 cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen