Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – 10% korting op alle outdoorbestellingen (april). - Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

HAY Rey Chair

€569,00
Nabestelling
Levertijd: circa 4 - 8 weken

Beschrijving

Gebaseerd op de originele Rey Collection, ontworpen door de Zwitserse ontwerper Bruno Rey in 1971, heeft HAY samengewerkt met Dietiker om de Rey Chair opnieuw te lanceren. Met zijn kenmerkende afgeronde randen en gebogen rugleuning was het de eerste stoel die werd gepatenteerd met Dietiker's unieke schroefloze hout-op-metaalverbinding en is het een van de meest succesvolle Zwitserse stoelen aller tijden geworden. De solide constructie, sterkte en stapelbaar ontwerp geven het een tijdloze kwaliteit die het geschikt maakt voor gebruik in een breed scala aan huishoudelijke, openbare of zakelijke omgevingen. De iconische stoel is aangepast in nieuwe afmetingen en materiaalcombinaties om tegemoet te komen aan de eisen van de hedendaagse levensstijl.

Hij is gemaakt van massief hout en is verkrijgbaar in originele kleuren, maar ook in nieuwe tinten en gestoffeerde zittingen die door HAY zijn geselecteerd. 

Specificaties

Afmetingen cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen