Krijg een GRATIS Avolt Square 1 USB bij aankoop vanaf 450 euro met de code "FREE-AVOLT" – Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België) – Ontdek hier onze huidige kortingsacties :-)

Go to account settings

Slideshow Items

Form & Refine Shoemaker Chair N°68 - Smoked Oak

€871,00
Nabestelling
Levertijd: circa 4 - 8 weken

Beschrijving

Een echte klassieker, gemaakt in Denemarken sinds 1936 - waar het tot op de dag van vandaag nog steeds wordt geproduceerd door onze lokale schrijnwerkerij.

De zitting is gemaakt uit één groot massief stuk hout en door de variaties in de houtnerf is elke Shoemaker Chair™ uniek. Samen creëren de gedraaide poten en de stabiliserende T-verbinding een harmonisch en esthetisch meubelstuk met sterke verwijzingen naar de geschiedenis en het experiment van Scandinavisch design.

De constructie ziet er misschien eenvoudig uit, maar is technisch moeilijk onder de knie te krijgen. Het massieve stuk hout moet zeer nauwkeurig worden gesneden om het hoogste comfort te garanderen.

Aan het einde van het proces wordt elk model met de hand afgewerkt voordat het een driestapsproces van kleuring of oliebehandeling van het oppervlak ingaat.

Te bekijken in de tillborg showroom in Brasschaat.

Specificaties

Afmetingen 53,5 x 68 x 44,5 cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen