Gratis salontafel bij aankoop vanaf 1000 euro (STUDIO HENK) - Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

HAY Soft Edge 50 Sled Upholstery Black Steel/Steelcut Trio 195

€425,00
Nabestelling
Levertijd: circa 4 - 8 weken. ***Iets niet gevonden op onze webshop? Je kan in onze winkel alles bestellen (in alle maten & kleuren) van onze merken. Kom naar onze showroom en vraag ons advies. Wij helpen graag!***

Beschrijving

De Soft Edge-serie van Iskos-Berlin heeft een organisch gevormde zitting en rugleuning, die sterke rondingen combineert met extreme lichtheid om een ​​driedimensionaliteit te creëren die normaal niet mogelijk is met 2D-multiplex. Het resultaat is een minimalistisch ontwerp dat het comfort van de mens optimaliseert voor constant schakelen en bewegen. Met zijn houten zitting en rugleuning in verschillende afwerkingen en stalen sledebasis, biedt Soft Edge 10 Sled een overzichtelijke esthetiek, stabiliteit en functionaliteit. De sterkte, stapelbaarheid en het vermogen om meerdere stoelen aan elkaar te koppelen, maken het ideaal voor gebruik in privé-, openbare en contractomgevingen - van huizen tot bedrijfsruimten en cafés.

Specificaties

Afmetingen 50.5 x 52.5 x 79 cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen