Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – 10% korting op alle outdoorbestellingen (april). - Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

STOFF Nagel STOFF Nagel vase 10 x 2,4 BLACK

€27,00
Op voorraad (3)
Levertijd: 4-5 werkdagen, indien niet voorradig levertijd circa 2 - 4 weken

Beschrijving

De STOFF Nagel-kandelaar is een iconisch Duits designstuk uit de naoorlogse periode. Na de Tweede Wereldoorlog maakt de familie Nagel in Keulen handgemaakte asbakken, vazen en kandelaars. In de jaren ’60 ontmoet de zoon, ontwerper Hans Nagel, architect & kunstenaar Werner Stoff in de designgemeenschap van Keulen. Nagel vertelt Stoff over het idee van een driepotig, stapelbaar object. Dit is het begin van hun samenwerking.

De brutalistische Space Age kandelaar ziet in 1965 het daglicht. Het ontwerp is van Werner Stoff, naar een idee van Hans Nagel.

De STOFF Nagel-kandelaar werd in de jaren zestig met groot succes gelanceerd waardoor het bedrijf van de familie Nagel wereldberoemd werd.  Nadat de kandelaar tientallen jaren niet meer leverbaar was werd hij volgens de originele tekeningen van Hans Nagel en Werner Stoff opnieuw gelanceerd door het Deense designbedrijf STOFF Copenhagen. De iconische kandelaar is klaar om een nieuwe generatie fans heel erg gelukkig te maken.

De vaas is het laatst nieuwe lid van de STOFF Nagel familie. Het is combineerbaar met alle  STOFF Nagel kaarsenhouders en schaaltjes. De vaas is geschikt voor verse en droge bloemen.

Specificaties

Afmetingen cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen