Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – 10% korting op alle outdoorbestellingen (april). - Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

MONTANA Tv-meubel TV & Sound SI13 - Mushroom

€1.840,00
Nabestelling
Levertijd: circa 12 - 16 weken

Beschrijving

Module SI13 is een klassiek en functioneel tv-meubel uit de Montana TV & Sound serie, perfect als praktische opberger voor in de woonkamer.

De tv-tafel heeft twee deuren in gelakt MDF en een geperforeerde uitschuifbare deur in het midden voor elektronica en hifi-apparatuur. De tv-tafel bestaat uit vijf vakken, twee achter de deuren en drie vakken achter de geperforeerde deur. De tv-tafel kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften door te kiezen tussen twee dieptes en of deze met poten, wielen, plint of ophangrail moet worden gemonteerd. Het achterpaneel van The TV Table is voorzien van een ronde gleuf voor een kabeldoorvoer om het apparaat op het stopcontact aan te sluiten. Geef persoonlijkheid aan de tv-tafel door te kiezen uit 40 milieuvriendelijke lakkleuren op waterbasis.

Alle kleuren en stalen zijn te bekijken in de tillborg showroom in Brasschaat. Voor meer info contacteer ons of breng een bezoekje aan onze winkel. 

Specificaties

Afmetingen W 138 x H 35.4 x D 30 of 38 cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen