Krijg een GRATIS Avolt Square 1 USB bij aankoop vanaf 450 euro met de code "FREE-AVOLT" – Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België) – Ontdek hier onze huidige kortingsacties :-)

Go to account settings

Slideshow Items

Weltevree Waterworks

€379,00
Op voorraad (2)
Levertijd: 4-5 werkdagen, indien niet voorradig levertijd circa 2 - 4 weken

Beschrijving

Creëer handige aanrechtruimte buitenshuis: de Waterworks maakt het makkelijk om de rommel rond je buitenkraan op te ruimen. Het biedt alles wat je nodig hebt in één slim werkstation: een handig aanrecht, een goede waterkraan en opbergmogelijkheden.

De Waterworks schept orde en gezelligheid rond de wateraansluiting in de tuin of het balkon. De Waterworks bevat een werkblad en een geperforeerde wand. In het werkblad zit een uitsparing waar de bijgeleverde emmer perfect in past. Je tuingereedschap hang je gemakkelijk op met behulp van de 3 bijgeleverde S-haken. Gebruik de Waterworks om vuile laarzen af te spoelen, vers fruit te wassen, eten op klaar te maken of verander het in een minibar met de emmer als wijnkoeler!
 
Met de Waterworks, ontworpen door Floris Schoonderbeek, upgrade je jouw buitenkraan tot een waterstation en buitengootsteen in één! Het wandmeubel is weersbestendig dankzij de poedercoating en is beschikbaar in RAL 7033 (cementgrijs met een warme uitstraling dankzij de lichtgroene ondertoon = dusty green). 
 
 
Een waterkraan is alles wat je nodig hebt
 
De Waterworks past op elke standaard buitenkraan. Je kunt de Waterworks ophangen waar je maar wilt, door het aan te sluiten op het tappunt met een standaardslang. Een upgrade voor je bestaande buitenkraan!
 
Slimme oplossing, eenvoudig probleem
 
Wie herkent het probleem van rommel rond de buitenkraan niet? Waterworks biedt de ruimte om je tuinslang en (inbegrepen) wateremmer op te bergen en opties om tuingereedschap te organiseren.
 
Aangepast aan de behoeften
 
Het organiseren van tuingereedschap, ruimte om voedsel te bereiden of een station om je outdoor laarzen in schoon te maken: de Waterworks zal altijd aan je behoeften voldoen. De bijgeleverde opberghaken en de emmer kan je los verplaatsen.

Specificaties

Afmetingen L 70 x W 34 x H 60 cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen