Gratis salontafel bij aankoop vanaf 1000 euro (STUDIO HENK) - Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

New Works Bukowski Chair

€1.249,00
Nabestelling
Levertijd: circa 4 - 8 weken. ***Iets niet gevonden op onze webshop? Je kan in onze winkel alles bestellen (in alle maten & kleuren) van onze merken. Kom naar onze showroom en vraag ons advies. Wij helpen graag!***

Beschrijving

Extreme proporties lenen zich voor een elegante en verrassende vorm in deze update van een oude klassieker. De soepele, maar beslissende overgang tussen slank en massief, die de gewelfde poten van de stoel creëert, wordt gespeeld als een levendige dans met het materiaal. Ondertussen geeft de balans van het gewicht naar de grond de stoel een sterk en monumentaal gevoel. Gecentreerd in de sculpturale structuur is een gestoffeerde zitting, die ruimte biedt voor verschillende uitdrukkingen door de combinaties van hout en textiel. Met zijn gedurfde geometrie toont de Bukowski-stoel een opvallend silhouet, onmiddellijk herkenbaar, ondefinieerbaar vertrouwd en volledig eigen.

Specificaties

Afmetingen H71.8 x W57 x D46 cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen