10% korting op alle outdoorbestellingen (mei) - Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

Ligne Roset Pumpkin Fauteuil - Cowu

€2.106,00
Nabestelling
Levertijd: circa 12 - 16 weken

Beschrijving

De Pumpkin te bekijken in onze showroom in Brasschaat.

De Ligne Roset Pumpkin Fauteuil is een uniek ontwerp van Pierre Paulin. Het design kenmerkt zich door de revolutionaire stijl die Paulin in de jaren '50 introduceerde en is onmiskenbaar geïnspireerd op de intrigerende vorm van een pompoen. Deze fascinatie heeft geresulteerd in een fauteuil met een unieke en aantrekkelijke vakverdeling. De eerste publieke verschijning van de Pumpkin-collectie was de Pumpkin Bank, ontworpen in 1971 voor de privévertrekken van Georges Pompidou in het Franse presidentiële Elysée Paleis! De jongere fauteuil biedt dankzij zijn royale omvang een heerlijke zitplek. 

Pumpkin, met zijn comfortabele basis van polyetherschuim, kan worden uitgevoerd in talloze stofferingen. Om de keuze eenvoudiger te maken, hebben we een aantal uitvoeringen voor u geselecteerd in hoogwaardige stoffen zoals Alcantara en Coda FR. Verkiest u toch liever zelf te ontwerpen? Bekijk dan alvast het PDF-bestand voor een overzicht van stalen of kom meteen langs in onze winkel!

De Pumpkin Fauteuil maakt deel uit van de collectie van Ligne Roset, een Frans merk dat al meer dan 150 jaar bestaat. Het merk werd opgericht in 1860 en is sindsdien altijd gerund door verschillende generaties van de familie Roset. De uitgebreide collectie van Ligne Roset staat voor moderne luxe en past perfect binnen diverse levensstijlen. Creativiteit is de belangrijkste kernwaarde binnen Ligne Roset: het idee is het belangrijkst, de techniek volgt.

Pumpkin is mogelijk in stof en leder. Felgekleurde en wollen stoffen passen prima bij de spirit van de Pumpkin.

De levertijd van Ligne Roset meubels bedraagt momenteel 12 à 16 weken. Ooit was het 1,5 jaar wachten, maar Ligne Roset heeft intussen een school opgericht waar continu vakmannen opgeleid worden. De kennis & het vakmanschap wordt nu doorgegeven zodat alle meubels die met de hand gemaakt worden nog steeds aan dezelfde hoge kwaliteitseisen voldoen.

Contacteer ons voor meer info :-) 

Specificaties

Afmetingen 70 (H) x 105 (B) x 83 (D), 37 (zithoogte) cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen