Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – 10% korting op alle outdoorbestellingen (april). - Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

Ligne Roset Togo 3-zitsbank - Alcantara

€4.886,00
Nabestelling
Levertijd: circa 12 - 16 weken

Beschrijving

De Togo is te bekijken in onze showroom in Brasschaat.

De Togo van Ligne Roset is een creatie van Michel Ducaroy, die dit ontwerp 50 jaar geleden bedacht. Deze tijdloze klassieker uit 1973 blijft vandaag de dag nog steeds super populair. De sofa straalt comfort uit en nodigt direct uit om heerlijk te loungen. Speciaal ontworpen door Michel Ducaroy voor middagdutjes en ontspannen avonden, markeert de Togo de primeur als het eerste volschuimmeubel zonder harde elementen. De structuur is vervaardigd van polyetherschuim met verschillende dichtheden die perfect op elkaar zijn afgestemd. De bekleding biedt een scala aan stoffen die allemaal elegant, zacht, comfortabel, sterk en duurzaam zijn. 

De Togo 3-zitsbank is niet alleen een opvallende verschijning op zichzelf, maar kan ook perfect worden gecombineerd met andere zitmeubelen uit de Togo Collectie. Je kan de Togo uitbreiden met een 2-zits bank, een hoekelement, een loungebank, een poef, een fauteuil en een mini-fauteuil (voor kids).

De Togo 3-zitsbank maakt deel uit van de collectie van Ligne Roset, een Frans designmerk met een geschiedenis die teruggaat tot 1860, wat meer dan 150 jaar ervaring betekent. Ligne Roset staat bekend om moderne luxe en streeft ernaar om met hun collectie mensen een complete eigentijdse levensstijl te bieden. Creativiteit is een kernwaarde van Ligne Roset, waarbij het idee voorop staat en de techniek volgt. Michel Ducaroy, die sinds 1954 in contact kwam met Ligne Roset, groeide snel uit tot één van de vooraanstaande huisontwerpers van het merk.

Geheel van schuim zonder 'hard' element. Polyetherschuim van de beste kwaliteit van 3 verschillende densiteiten. De elasticiteit van het schuim wordt vermeerderd door de draden van de knopen. Comfortabel maar niet te zacht. Ruime, dik gewatteerde hoezen (polyester watten).

De stof is afneembaar, maar indien je een herbekleding wenst van een ouder & origineel model, stelt Ligne Roset voor dit in hun fabriek te doen. Hierdoor kunnen ze een perfecte afwerking garanderen.

De levertijd van Ligne Roset meubels bedraagt momenteel 12 à 16 weken. Ooit was het 1,5 jaar wachten, maar Ligne Roset heeft intussen een school opgericht waar continu vakmannen opgeleid worden. De kennis & het vakmanschap wordt nu doorgegeven zodat alle meubels die met de hand gemaakt worden nog steeds aan dezelfde hoge kwaliteitseisen voldoen.

Contacteer ons voor meer info :-) 

Specificaties

Afmetingen 174 x 102 x 38 cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen