Gratis salontafel bij aankoop vanaf 1000 euro (STUDIO HENK) - Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

Ligne Roset Kashima Medium Right Arm - Vidar Sable

€4.454,00
Nabestelling
Levertijd: circa 12 - 16 weken. ***Iets niet gevonden op onze webshop? Je kan in onze winkel alles bestellen (in alle maten & kleuren) van onze merken. Kom naar onze showroom en vraag ons advies. Wij helpen graag!***

Beschrijving

In 2023 bracht Ligne Roset de Kashima, ook wel de “comfortabele Chesterfield” genoemd, terug uit. De Kashima zetel van Michel Ducaroy biedt comfort “op zijn Engels”. De genereuze vormen van dit model helpen een geruststellende uitstraling te geven aan een zetel die helemaal uit schuim bestaat. En hoewel het effectief een zetel helemaal van schuim is, verbergt Kashima onder zijn speels uiterlijk een zacht verend comfort van rondingen en welvingen (armleuningen, lendenkussens, hoofdsteun ingebouwd). Dat comfort gaat echter geenszins gepaard met enige toegift op de kwaliteit van het schuim met hoge dichtheid waaruit de zetel bestaat. Laten we niet vergeten dat het de dichtheid van een schuim is die als enige een lange levensduur garandeert. Dus hoe groter de dichtheid van het schuim, hoe langer de levensduur van de zetel.

Binnenkort te bekijken in onze showroom in Brasschaat.

Leverbaar vanaf zomer 2024.

Specificaties

Afmetingen H75 x B175 x D100 cm ; zithoogte: 38cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen