10% korting op alle outdoorbestellingen (mei) - Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

INSPIRING FAMILY HOMES

€45,00
Op voorraad (3)
Levertijd: 4-5 werkdagen, indien niet voorradig levertijd circa 4 - 8 weken

Beschrijving

Er wordt vaak gezegd dat een gezin een thuis creëert en dat het huis het gezin bij elkaar houdt. Dit boek onderzoekt wat het betekent om vanuit een ontwerpperspectief te leven en een ruimte te delen met degenen die ons het dichtst bij staan. Inspiring Family Homes neemt de lezer mee de wereld rond en opent de deuren naar allerlei soorten woningen, met allerlei soorten gezinnen. Het laat zien hoe je de uitdagingen van het delen van een ruimte met kinderen kunt omzeilen en uiteindelijk een plek kunt creëren om samen te komen en te groeien.
Door de aanpasbare en flexibele manieren te demonstreren om een omgeving voor iedereen te creëren, laat Inspiring Family Homes zien waarom je de liefde voor design niet hoeft op te geven. MilK Magazine, hét platform voor zowel interieur- als gezinsleven van wereldklasse, selecteert de meest bijzondere verhalen in een titel die essentieel is voor elk huis en elk gezin.

256 pagina's.

Specificaties

Afmetingen 24 × 30 cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen