Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – 10% korting op alle outdoorbestellingen (april). - Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

SOFT MINIMAL

€60,00
Op voorraad (1)
Levertijd: 4-5 werkdagen, indien niet voorradig levertijd circa 4 - 8 weken

Beschrijving

Geleid door het doel van welzijn, is de essentie van de stijl van Norm Architects balans: rijkdom gericht door terughoudendheid, eenvoud doordrenkt met warmte, complexiteit verhoogd door orde. Of het nu gaat om architectuur, interieurs of meubels, het unieke merk van zacht minimalisme van Norm spreekt zowel de geest als het lichaam aan en creëert en beheert ruimtes voor iedereen.
Soft Minimal, de eerste zelf samengestelde monografie van Norm Architects, toont een reeks werken die hun vestiging als sleutelfiguren binnen Scandinavisch design mogelijk maakten. Norm presenteert residentiële en commerciële projecten in heel Scandinavië, Italië en Japan en reflecteert op Scandinavische tradities, modernistische principes en het belang van natuurlijke materialen. Door een creatief proces te verkennen dat het visuele tot alle zintuigen laat spreken, wordt het boek inzichtelijk, inspirerend en diep poëtisch.

304 pagina's.

Specificaties

Afmetingen 24.5 × 33 cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen