Gratis salontafel bij aankoop vanaf 1000 euro (STUDIO HENK) - Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

SLOW ESCAPES

€45,00
Nabestelling
Levertijd: circa 4 - 8 weken

Beschrijving

Slow Escapes, een doordachte gids voor een nieuw soort reizen, verkent hotels, pensions en horecagelegenheden die landelijke gebieden nieuw leven inblazen door zinvolle verbindingen tussen mensen en plaatsen te bevorderen. Op basis van de principes van de langzame beweging omarmen deze plaatsen ideeën van gemeenschap, duurzaamheid en seizoensinvloeden, en zijn ze betrokken bij het behoud van erfgoed, cultuur en traditie.
Van een 18e-eeuwse schapenboerderij omgebouwd tot pension in het uiterste noorden van IJsland tot een moderne finca in het hart van Andalusië; van een hoeve die is omgebouwd tot boerderij en vergister in de Catskills tot de Fogo Island Inn, een sociale onderneming en hotel op een eiland voor een eiland in de Noord-Atlantische Oceaan; lees de verhalen achter de plaatsen die de manier waarop we op vakantie gaan veranderen - ten goede.

288 pagina's.

Specificaties

Afmetingen 22.5 × 29 cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen