Krijg een GRATIS Avolt Square 1 USB bij aankoop vanaf 450 euro met de code "FREE-AVOLT" – Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België) – Ontdek hier onze huidige kortingsacties :-)

Go to account settings

Slideshow Items

Gestalten STAY WILD

€39,90
Op voorraad (1)
Levertijd: 4-5 werkdagen, indien niet voorradig levertijd circa 4 - 8 weken

Beschrijving

Voor het eerst in decennia werden onze werelden kleiner, maar voor velen hebben reisbeperkingen geleid tot een hernieuwde waardering voor regionale vakanties. Ben je klaar en bereid om digitaal te detoxen? Laat de stad achter je, schakel uit, maak opnieuw verbinding met jezelf en de natuur en word weer verliefd op de wereld via de pagina's van Stay Wild.
Volg ons tot diep in het bos op een reis die nieuwe manieren laat zien om te ontsnappen in het uitgestrekte en eclectische landschap van Europa. Met de nadruk op milieuvriendelijk reizen, schijnt Stay Wild het licht op plekken waar nieuwsgierige, bewuste reizigers kunnen uitrusten en opladen. Van torenhoge boomhutten, compacte hutten, woonboten, yurts en stacaravans waarmee je je maaltijden buiten kunt koken terwijl het kampvuur flikkert, dit boek toont de verbazingwekkende diversiteit en verrijkende kwaliteiten van alternatief reizen.

256 pagina's.

Specificaties

Afmetingen 21 × 26 cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen