Gratis verzending bij orders vanaf €100 (België). – 10% korting op alle outdoorbestellingen (april). - Ontdek hier onze interieuradviesformule.

Go to account settings

Slideshow Items

A SPOONFUL OF SUN

€45,00
Op voorraad (1)
Levertijd: 4-5 werkdagen, indien niet voorradig levertijd circa 4 - 8 weken

Beschrijving

Dorpjes op een heuvel, ongerepte baaien, lavendel, wijngaarden en een zwoele zon. De geur van kruiden in de lucht. Langdurige aperitieven op terrassen. De Provence is een feest voor de zintuigen dat de Franse kunst van het langzame leven belichaamt. In het hart ervan staat altijd een tafel.
In dit boek deelt kok Pauline Chardin haar heerlijke, gezonde en vooral gemakkelijke recepten. Met behulp van seizoensfruit en -groente van haar lokale markt en haar tuin, is de keuken van Chardin geworteld in de Middellandse Zee, maar toch op smaak gebracht door haar reizen over de hele wereld. Dit is meer dan alleen een kookboek. Met een scherp gevoel voor design weet Chardin dat het oog de eerste hap neemt.

A Spoonful of Sun overlaadt ons ook met esthetische genoegens en neemt ons mee door het huis dat Chardin voor zichzelf heeft ontworpen, naar de onweerstaanbare omgeving van haar Provençaalse huis en terug naar wat het belangrijkst is: het eten op tafel.

256 pagina's.

Specificaties

Afmetingen 24 × 30 cm

Blijf op de hoogte

Geen zorgen, we gaan je niet spammen

Your Cart — 0

You cart is currently empty

Inloggen